Handla hos LS Print Design

Företaget

Webbshoppen LS Print Design är en del av företaget LS Cover Design. Företaget är hemmahörande i Jönköping.

För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år. All e-handel innefattas av konsumentköplagen och/eller distansavtalslagen som t.ex. reglerar garantier och reklamationer. Du kan läsa mer om det på Konsumentverkets webbsida.

Alla priser i webbshoppen är angivet i svenska kronor och är inklusive moms. LS Print Design reserverar sig mot eventuella felskrivningar i prissättningen.

Copyright

Det är förbjudet att trycka upp kopior eller på annat sätt sprida våra prints på ett sätt som strider mot upphovsrättslagen.

Betalning

Säkerhet och betalningsalternativ

Alla trafik till och från webbshoppen är krypterad, så ingen obehörig kan komma åt din information. Inga transaktionsuppgifter sparas hos oss.

Betalningssätt är via Klarna och Swish för e-handel.

Leverans & Frakt

Hur länge måste jag vänta på mina prints?

Normalt har du dina prints inom 2-4 arbetsdagar. Vi samarbetar med ett välrenommerat fotolabb som trycker upp våra prints och även ordnar med postgången.

LS Print Design har en fast fraktkostnad om 59 kronor per order och skickar endast inom Sverige.

Vi tar fullt ansvar för beställningar som av någon anledning kommit bort, dock reserverar vi oss för förseningar hos Posten. Om du inte fått ditt paket, avvaktar vi under 5 arbetsdagar och därefter söker vi försändelsen hos Posten. Om du inte fått din försändelse inom 10 arbetsdagar gör vi om hela beställningen.

Ångerrätt

Vad händer om jag ångar mig?

Eftersom vi printar upp varje enskild beställning på kundens begäran, så kallad Print on Demand, så godkänner vi inte returer eller byten av produkter (i enlighet med 11 § 11 i lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler). Av samma anledning erbjuder vi heller inte öppet köp. Du har däremot alltid rätt att reklamera en produkt som är skadad eller felaktig.

För ej uthämtade paket debiteras du kostnaden för returfrakt plus en administrativ avgift på 250kr.

Olika skärmar kan ha olika upplösningar och färgåtergivning och kan då visa differenser mot originalet. Ha också i åtanke att de många olika storlekarna gör att samma motiv beskärs lite olika. Jag har tagit mig den konstnärliga friheten att beskära varje storlek så som jag upplever motivet optimalt. Vissa motiv finns inte i alla storlekar. Detta på grund av att jag inte tycker att de kommer till sin rätt om de beskärs på ett visst sätt eller för att det kvalitetsmässigt inte går att förstora dem för mycket.

Reklamation

Min produkt var skadad vid leverans?

I möjligaste mån ska du aldrig godta att hämta ut en försändelse som är skadad. Ta för vana att kontrollera att emballaget är intakt innan du lämnar ditt postombud. Vid reklamation av ditt köp skickar du ett mail till info@lsprintdesign.se med bild på din skadade produkt och på emballaget, så löser vi det tillsammans.

Personuppgifter

Vilka uppgifter samlar vi in?

Vi sparar endast dina personuppgifter för att kunna hantera och leverera din beställning. Detta innebär att ditt namn och din adress även lämnas ut till vårt fotolabb som ska skicka ut din beställning. Efter att vi fullföljt din beställning lämnas inga uppgifter ut till tredje part och vi sparar endast dina personuppgifter så länge som bokföringslagen kräver det.

Du har alltid rätt att få veta vilka personuppgifter vi har om dig. Kontakta oss om du har frågor kring hur vi hanterar dina uppgifter.

Dessa köpvillkor gäller från och 2019-01-01

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.